U wilt fietsen op de duofiets

Fietsen op de duofiets met dagbesteding Bij Truus
Samen lekker fietsen

Het is mogelijk om met ons te fietsen op de duofiets. Onder onze begeleiding halen wij u op en brengen u weer thuis.

 

We maken een afspraak voor een uur. Als het weer het toelaat gaat de afspraak altijd door. Mocht het onverwacht geen goed weer zijn dan laten we in overleg met u de afspraak vervallen.

 

U mag zelf bepalen of u mee trapt of dat u niet liever niet wilt. Het moet een leuk uitje voor u worden, dus u bepaalt hoe het fietstochtje verloopt.

 

We houden altijd rekening met uw wensen van de route. Houdt u van de natuur? Of liever van de dorpen om Vaassen heen? Waar zou u nog graag eens heen gaan op de fiets?

 

Wilt u graag dat iemand die u goed kent meefietst? Dat kan.

(Houdt er wel rekening mee dat onze fiets elektrische ondersteuning heeft) 

 

Deze dienstverlening is ook voor mensen die geen structurele dagbesteding bij ons genieten. Zo fietsen wij ook met mensen die wonen in verpleeghuis of kleinschalige woonunit.Onze duofiets geeft plaats aan drie gasten. Alle drie kunnen individueel beslissen of zij zelf willen meetrappen of liever hun voeten op een voetenplankje of big feet zetten. Iedereen kan een stuur vasthouden en zo toch een totale fietservaring ondergaan. Mede door de armleuningen en gordels kan iedereen veilig zitten op de fiets.

 

Onze ervaring is dat mensen met volle teugen genieten van de fietstocht. Ouderen die moeite hebben met praten blijken soms tijdens het fietsen in staat om een gesprek te voeren. Dementerende ouderen krijgen positieve prikkels en uiten dat ook met positieve emoties. Het buiten zijn, even weg uit de dagelijkse routine doet ouderen goed. Bent u mantelzorger? Neemt u dan eens de proef op de som. Test eens uit, samen met ons, wat fietsen doet met uw geliefde.

 

Onze individuele begeleiding op de fiets is alleen mogelijk voor mensen die in de directe omgeving van Vaassen opgehaald kunnen worden. Deze dienstverlening geldt ook voor mensen die als toerist in Vaassen verblijven. Huren van onze duofiets zonder onze begeleiding is niet mogelijk.

 

Meer informatie over ons tarief en onze planning? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ton Lelieveld.