Zoekt u onze openingstijden en tarieven?

openingstijden dagopvang Bij Truus
We maken het gezellig

Onze openingstijden zijn in overleg*.

Om een idee te geven:

ontvangst vanaf 8.00 uur

einde dag omstreeks 18.00 uur Wij verzorgen ook respijtzorg* voor dementerende ouderen.

 

*wij verzorgen alleen dagopvang. Overnachten is niet mogelijk

tarieven
Eén van onze terrassen

Onze tarieven zijn vriendelijk. Verblijf bij ons kan betaald worden uit regelingen als WLZ, WMO, PGB maar ook uit eigen middelen van de gast zelf. Ook het vervoer van en naar onze dagopvang kan vanuit de regelingen bekostigd worden.

 

Vraag er naar op (M) 06 46736463 of mail ons. Wanneer u ons belt kunt u vragen naar Ton Lelieveld.

 

 


U zoekt flexibele opvang? Respijtzorg nodig? Vakantie opvang nodig?

Wij verzorgen opvang, dagbesteding en respijtzorg op maat. Dat betekent wij ook voor dementerende ouderen zorgen als dit incidenteel is of zonder vaste regelmaat. Gaat u op vakantie? Wilt u een dagje uit? Heeft u even tijd voor uzelf nodig? Bel ons en vraag of er plek is. Wij stellen ons flexibel op en zoeken samen met u naar mogelijkheden.

 

Behalve flexibele opvang hanteren wij ook ruime openingstijden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Afspraak maken?

Wilt u eerst eens bij ons komen kijken? De sfeer bij ons proeven en zelf ervaren of wij de juiste plek zijn voor uw vader, moeder of partner? Wilt u met ons persoonlijk de mogelijkheden bespreken? Geen probleem. U bent van harte welkom.  We laten u de locatie zien en bespreken de mogelijkheden graag met u.

 

Flexibel gebruik maken van onze dagbesteding

Onze mogelijkheden zijn flexibel. We kunnen een vaste dag(deel) afspraak maken, maar ook afspreken dat wij er voor u zijn op die momenten die u zelf uitkiest zonder een vaste afspraak.

 

Eénmalig kennis maken?

Wilt u iemand een keer laten kennis maken? Zonder dat hier verplichtingen uit voortvloeien. Neem dan nu contact met ons (vragen naar Ton Lelieveld) op voor de mogelijkheden.